
Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi eski Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı sosyal medyasından yaptığı açıklamada covid-19 aşısının gerekliliğine dikkat çekerek Avustralyalı bilim insanlarının “delikli peynir” teorisinden bahsetti.
Dizdarlı’nın açıklaması şu şekilde:
“AŞI NEDEN GEREKLİ? (2)
Dün size anlatmıştım. Bilim , insanla virüs arasına engeller koyarak ,bulaşmayı önlemeye çalışmaktadır. Avustralyalı Bilim İnsanları, Aşının ne kadar gerekli olduğu konusunda “DELİKLİ PEYNİR” teorisini ortaya attılar.
Bu güne kadar ortaya konan korunakları delikli peynirin katmanlarına, vurdumduymazlık ve uydurma haberleri yapan sorumsuzları da peynirin düşmanı FARE’ye benzettiler.
Gerçekten de dünya sathında daha düne kadar covid-19 un safsata uydurma olduğunu savunanlar 2 milyona yanaşan ölüm vakalarını göz ardı edemeyince şimdi de popülarite uğruna aşıya saldırmaya başladılar.
Şekli dikkatlice incelemenizi istiyorum. Ne yapılması ve yapılmaması gerektiği konusunda zihninizi berraklaştıracağına inanıyorum.
Katman sayısı arttıkça virusün geçişi duracaktır.
Yeter ki farenin peyniri mahvetmesine izin vermeyelim”














