En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerManşetSon Dakika

Akıncı, Orman Dairesi Eski Müdürlerinden Altay Fırat’ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Orman Dairesi eski müdürlerinden Altay Fırat’ı kabul etti.
Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre Fırat, “Sürdürülebilir Ormancılık, Kuzey Kıbrıs” adlı kitabını, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya takdim etti.
Fırat, kitabın, 1974’ten sonra ülkede sürdürülebilir ormancılık alanında yayınlanan ilk kitap olma özelliğini taşıdığını ifade ederek, kitapta Kıbrıs ormancılığının geçmişi hakkında bilgi aktarıldığını, orman ve çevre hakkında geniş terminolojiye yer verildiğini, sürdürülebilir ormancılıkla ilgili dünya, Avrupa ve Kıbrıs’taki durumun kıyaslandığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, çevre ve ormancılık alanında önemli bilgiler içeren uzun emekler sonucu hazırlanan kitaptan dolayı Dr. Altay Fırat’ı kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu