En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerKıbrısManşet

UBP Genel Başkanlığı adaylık başvurusunu yapan Üstel, “iktidar ve istikrar” vurgusu yaptı

UBP Genel Başkanlığı adaylık başvurusunu yapan Üstel, “iktidar ve istikrar” vurgusu yaptı

05.08.2024 – 13:33Yayınlanma
6 DkOkunma Süresi

UBP Genel Başkanlığı adaylık başvurusunu yapan Üstel, "iktidar ve istikrar" vurgusu yaptı

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı, Başbakan Ünal Üstel, UBP Genel Başkanlığı için adaylık başvurusunu yaptı. Üstel, 21 Eylül’de yapılacak UBP 23. Olağan Kurultayı’nın “iktidarda ve istikrarla devam etme kurultayı” olduğunu söyledi.

Üstel, “Biz çalıştık, hükümet başardı, ülkemiz kazandı. Şimdi sırada başlattığımız tüm projeleri tamamlamak var. Şimdi sırada yeni hayalleri gerçeğe çevirmek var.” dedi.

Gelecek ay yapılacak Kurultay’ın önemine dikkat çeken Üstel, yaşanabilecek istikrarsızlıkların hükümete de yansıyacağını kaydederek, bu Kurultay’ın aynı zamanda “yeni hükümet krizlerine onay vermeme kurultayı” olduğunu belirtti.

UBP’nin ciddi bir saldırı altında olduğunu ancak bu saldırılara karşı tek yürek olduklarını ifade eden Üstel, “Muhalefet partilerini ve gazetelerini arkasına alarak kendi partisine saldırmayı, kendi hükümetini aşağılamayı marifet sayanlara, UBP üyeleri gereken cevabı sandıkta verecektir.” diye konuştu.

UBP Genel Başkanı Üstel, 23. Olağan Kurultayı’nda UBP Genel Başkanlığı’na resmi adaylık başvurusunu bugün yaptı.

Köşklüçiftlik’teki UBP Genel Merkezi’ne saat 10.00 sıralarında eşiyle birlikte gelen Üstel, başvurusunu UBP Genel Sekreter Oğuzhan Hasipoğlu’na sundu

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu