Genelİç HaberlerManşetSon Dakika
Sami Hamidi: Uluslararası yarışmalarda hayatını kaybeden GMTMK sporcuların yer aldığı formayı giyeceğim

Kıbrıslı Türk fitness eğitmeni ve sporcusu Sami Hamidi, katılacağı uluslararası yarışmalarda Türkiye’de meydana gelen deprem nedeniyle hayatını kaybeden voleybol kafilesi üyelerinin isimlerinin ve fotoğraflarının yer alacağı formayı giyeceğini duyurdu.
Kıbrıslı Türk fitness eğitmeni ve sporcusu Sami Hamidi, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Hamidi, paylaştığı görüntüde katılacağı uluslararası yarışmalarda deprem nedeniyle hayatını kaybeden Gazimağusa Türk Maarif Koleji öğrencilerinin fotoğraflarının ve isimlerinin yer alacağı bir formayı giyeceğini duyurdu.
Hamidi, felaketi en derinden yaşandığının altını çizerek, toplumun kalkınmasına yardımcı olmayı bir borç bildiğini söyledi.













