En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerManşetSon Dakika

Reynar: Bu ülke insanına yapılan her türlü haksızlık karşısında söyleyecek sözümüz var

Kıdemli eski Yargıç Tacan Reynar, Gazeteci Serhat İncirli‘nin Cumhurbaşkanlığı‘ndan “girişin yasaktır” denilerek çıkarılması sonrası atanmış Cumhurbaşkanı Ersin Tatar‘a seslendi; “Neden korkuyorsunuz?”

Reynar: Neden korkuyorsunuz? Daha çok korkacaksınız

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Reynar, atama Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a seslenerek, vatandaşın vergileriyle aldıkları maaşla oturdukları o atama koltuktan bu ülkenin insanına yasak koyduğunu belirtti, “Neden korkuyorsunuz?” diye sordu.

“Size soru sormasından mı, soru sorduğunda vereceğiniz yanıt için önce vasinizden izin almanız gerektiği için mi? Yoksa basit bir tir tir titreme sendromu mu?” diye soran Reynar, “Daha çok korkacaksınız” ifadelerini kullandı.

“Bu ülke insanına yapılan her türlü haksızlık karşısında söyleyecek sözümüz var”

İncirli’ye yapılan bu terbiyesizliği ve haksız uygulamayı şiddetle kınadığını belirten Reynar, bu ülke insanına yapılan her türlü haksızlık karşısında söyleyecek sözleri ve sesleri olduğunu kaydetti.

Reynar, “Asla susmayacağız. Oraya girişin yasak, burada yasaklısın, ötede engellisin. Zulme rızâ, zulümdür” dedi.

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu