En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerManşetSon Dakika

Lefkoşa’da iş yerleri denetlendi

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin iş yerlerine yönelik denetimleri kapsamında Halk ve Çevre Sağlığı Şubesi ekipleri 23-27 Ağustos tarihleri arasında 105 iş yerini, Zabıta Şubesi ekipleri de 63 işyerini denetledi.

Halk ve Çevre Sağlığı ile Zabıta Şubesi’nin koordinesinde gerçekleştirilen haftalık denetimlerde Bakanlar Kurulu tarafından alınan kararlara uygun olarak maske, mesafe, hijyen uygulamaları, çalışan ve müşterilerin PCR testleri, sağlık karneleri, iş yeri izinleri gibi uyulması gereken kurallar kontrol ediliyor.

1 haftalık süreçte toplamda 168 iş yeri denetlendi
LTB Halk ve Çevre Sağlığı Şubesi tarafından yapılan denetimlerde 1 iş yerinden uygun koşullarda muhafaza edilmeyen 2 birim ürün müsadere edildi.

Denetlenen iş yerleri niteliklerine göre: 16 spor salonu, 4 eğitim merkezi, 4 düğün salonu, 30 Kuaför/Güzelik /Berber Salonu ,10 bet ofis, 1 dövme salonu, 1 oyun salonu, 1 oto yıkama, 1 bar, 6 restoran, 1 gasino, 11 hotel, 1 dernek, 2 kahvehane, 6 çocuk parkı büfesi, 3 sinema, 7 market.

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu