En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerManşetSon Dakika

“Kapanma kararlarının daha da sertleşmesi ve ülke geneline yayılması yakındır”

HP Genel Başkanı Kudret Özersay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “gelecek hafta Çarşamba gününe kadar sürmesi gereken Meclis bütçe görüşmelerini siyasi partiler olarak uzlaşmaya varıp bu Cuma sonuçlandırmayı kararlaştırmıştık, muhtemelen Cumayı da beklemeden yarın bitireceğiz. Salgın açısından durum kritiktir, kapanma kararlarının daha da sertleşmesi ve ülke geneline yayılması yakındır” dedi.
Özersay açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Gelecek hafta Çarşamba gününe kadar sürmesi gereken Meclis bütçe görüşmelerini siyasi partiler olarak uzlaşmaya varıp bu Cuma sonuçlandırmayı kararlaştırmıştık, muhtemelen Cumayı da beklemeden yarın bitireceğiz. Salgın açısından durum kritiktir, kapanma kararlarının daha da sertleşmesi ve ülke geneline yayılması yakındır.
Hastaneden gelen bilgiler pek iç açıcı değildir. Bu andan itibaren hükümet ya da muhalefet pek bir manası yok, SİYASETİN BİTMESİ GEREKEN NOKTADAYIZ. Başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere hükümete salgına karşı mücadelede her konuda YARDIMCI OLMAYA HAZIRIZ.
Duyarlı, sağduyulu, yapıcı ve destekçi olacağız. İş birliği, el birliği ve güç birliği ile bu sıkıntıları hep birlikte aşacağız.”

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu