En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerKıbrısManşet

Erhan Arıklı’nın da siber saldırılarla ilgili paylaşımı kaldırıldı: El mi yaman, bey mi yaman göreceğiz

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, siber saldırılarla ilgili paylaşımının kaldırıldığını belirterek tepki gösterdi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, siber saldırılarla ilgili yaptığı bir paylaşımın kaldırıldığını açıkladı.

Arıklı, söz konusu paylaşımın “telif hakkı ihlali” gerekçesiyle silindiğini ifade ederek, bunun kendisine verilmiş bir mesaj olduğunu savundu.

“Güya siber saldırılarla ilgili yaptığım paylaşımı sildirerek bana da bir mesaj veriyorlar. Neymiş? Telif hakkını çiğnemişiz” ifadelerini kullanan Arıklı, “Eh el mi yaman, bey mi yaman göreceğiz…” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu