En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerKıbrısManşet

Cumhurbaşkanı özel danışmanlarından Işıksal Türkiye’de yer alan iki etkinlikte konuşma yaptı

Cumhurbaşkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Işıksal, İstanbul’da dördüncüsü düzenlenen Manas Formu’nda, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Türk Dünyası Entegrasyonu İçindeki Yeri ve Önemi” konulu konuşma yaptı.

4’ncü Manas Formu, İstanbul İbn Haldun Üniversitesi Haydar Aliyev Avrasya Çalışmaları Merkezi, Türk Devletleri Teşkilatı, Türk İşbirliği Koordinasyon Ajansı, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi, Türk Dünyası Stratejik Araştırmalar Merkezi ve Kazakistan Ahmet Yesevi Üniversitesi Avrasya Araştırmaları Enstitüsü tarafından düzenlendi.

Konya’daki konferans 

Prof. Dr. Hüseyin Işıksal, Konya’da ise Konya Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ortak düzenlenen “Mavi Vatan ve Kıbrıs” isimli konferansta, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Jeopolitik Önemi ve Mavi Vatan’a Bakışı” başlıklı konuşma yaptı.

Konuşmasında, konferansı düzenleyenlere teşekkür eden Prof. Dr. Işıksal, katılımcılara Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın selamlarını iletti.

“Kıbrıs meselesi sadece Kıbrıs Türkleri için değil, Türkiye ve Türk Dünyası için de hayati bir mesele”

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu