En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerManşetSon Dakika

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’dan Babalar Günü ziyaretleri

Cumhurbaşkanı Tatar, Babalar Günü münasebetiyle gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde gazilere devlet madalyası takdim etti

“Kıbrıs Türk halkının efsanevi direnişine yapılan hizmetler hiçbir zaman unutulmayacaktır”
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Babalar Günü dolayısıyla Gazi Kandemir Yiğitbaş ve Gazi Mehmet Esenyel’i evlerinde ziyaret ederek devlet madalyası takdim etti.
Cumhurbaşkanı Tatar’a ziyaretleri sırasında Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Zorlu Topaloğlu eşlik etti.
“1974 yılına kadar efsanevi direnişimizde sizin verdiğiniz hizmetleri hiçbir zaman unutmayacağız. KKTC adına Güvenlik Kuvvetleri Komutanı ile size devlet madalyası takdim ederken devletin kurulmasına, mücahit halkın direnişine yaptığınız hizmetlerin bilinci içerisinde minnet duygularımızı ifade ederiz” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Tatar, gazilere sağlık ve uzun ömürler diledi ve teşekkürlerini sundu.
Cumhurbaşkanı Tatar, gerçekleştirdiği ev ziyaretleri öncesinde de, babası Rüstem Zihni Tatar ve kayınpederi M. Deniz Kemal’ı kabirleri başında ziyaret edip çiçek bıraktı; dua etti.

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu