En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerManşetSon Dakika

“Bu ülkenin gerçek kahramanları Pandemi Hastanesi Doktorlarımız ve hemşirelerimiz”

Koronavirüse yakalanan Sosyal Medya Fenomeni Serdinç Maypa, sosyal medya hesabından son durumunu paylaştı.

Serdinç Maypa sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, Covid-19 tedavisinin iyiye doğru gittiğini belirtti., Yüzlerce mesajla kendisine destek olup, dua eden tüm sevenlerine teşekkür ederek “Hepinizden Allah razı olsun, an itibarı ile çok daha iyi hissediyorum.” ifadelerini kullandı.

Maypa, “Bu ülkenin gerçek kahramanları olan Acil Durum Pandemi Hastanesi ve iki, üç kat fazla yükle çalışan vefakar hemşirelere bir an olsun dua etmekten geri kalmayın” ifadelerinde bulunurken, sağlık çalışanlarına da sabır ve dayanma gücü diledi.

Sosyal Medya Fenomeni Serdinç Maypa’nın paylaşımı şu şekilde:

Sevgili dostlarım nihayet biraz takat bulup #Covid tedavimin #iyiye doğru gittiğini sizlere bildirmek istedim..
yüzlerce mesajla bana destek olan #dua eden tüm sevenlerime teşekkür ediyorum hepinizden #Allah razı olsun an itibarı ile çok daha iyi hissediyorum..
Bu Ülkenin gerçek kahramanları Pandemi Hastanesi #Doktorlarımıza ve bilhassa vefakar iki,üç katı yükle çalışmak zorunda kalan #HEMŞİRELERİMİZE
bir an olsun dua etmekten de geri kalmayın..
Çünkü onlar bu ülkenin şu anki en büyük kahramanları bizim ve hayatlarımızın tek teminatları Allah onlardanda razı olsun #sabır ve #dayanma gücü versin!

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu