En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerManşetSon Dakika

Avcıoğlu, Arıklı’yı dava etti

KIB-TEK eski yönetim kurulu üyesi Yusuf Avcıoğlu hakkındaki iddiaları nedeniyle Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı’yı dava etti. 3 günlük özür için verilen sürede Arıklı’nın özür dilememesi üzerine dava bugün dosyalandı. Avcıoğlu davanın sosyalandığını sosyal medya hesabından şu paylaşımla duyurdu:

 

“13.07.2021 Salı günü Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı’ya ibraz edilen İhbarname ile gerek sosyal medya, gerekse yazılı/görsel basında yer alan asılsız iddia ve ithamları sebebiyle özür dilemesi için kendisine 3 gün süre tanımıştık.

3 günlük süre içerisinde özür dilemediği gibi, Whatsapp’da bazı kalabalık mesaj gruplarında asılsız iddia ve ithamlarına devam ettiği bilgisi, bu gruplarda bulunan bazı dostlarım aracılığıyla bilgime gelmiştir.

Arıklı, kendisine canlı yayında teke tek program teklif edildiğinde “muhatabım değil” dediği kişilerin arkasından Whatsapp gruplarında dedikodu yapmaya gelince ne hikmetse “muhatap” olmaktan hiç çekinmiyor.

Ben birinin yüzüne söyleyemediklerimi, arkasından söylemem, arkasından söylediklerimi ise hiç çekinmeden yüzüne de söylerim ve ezbere değil, belgeyle konuşurum.

Özetle, İhbarname ile tanımış olduğumuz 3 günlük sürenin dolmasının akabinde araya bayram tatili girdiği için süreç uzadı, atılan çamurun altında kalmayacağını daha önce de belirttiğim üzere, 28.07.2021 Çarşamba günü (bugün) itibarıyla gerekli işlemler tamamlanarak, “Dava Dosyalanmıştır”.

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu