Menü Altı
Menü Altı

2023 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası sezon finalinin ilk günü tamamlandı

2023 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası sezon finalinin ilk günü tamamlandı

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun organize ettiği ve ana sponsorluğunu Basel Holding’in üstlendiği 2023 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası sekizinci ve final yarışı, Near East Bank ve Çağkan Yapı sponsorluğunda başladı. İki gün sürecek rallinin ilk gününü Haskasap-Mulla ikilisi lider tamamladı.

Basel Holding’in ana sponsorluğunda Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun (KKTOK), organize ettiği ralli şampiyonasının sekizinci ve final yarışı başladı.

İki günlük programla organize edilen Near East Bank ve Çağkan Yapı Rallisi’nin startı Yakın Doğu Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan İkas Süpermarket önünden verildi.

Start bayrağını Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel ile KKTOK Başkanı Tigin Kişmir kaldırdı. 14 ekibin start aldığı rallide ekipler ilk gün Meriç, Mora ve Balıkesir etaplarını ikişer kez geçtiler. Etapların ardından ilk gün Yakın Doğu Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan İkas Süpermarket önünde kurulan servis alanında sona erdi.

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir