En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerKıbrısManşet

Partililerle bir araya gelen Fikri Ataoğlu, talepleri dinledi

DP Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Lefkoşa’da gerçekleştirilen toplantıda partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi, talepleri dinledi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, bugün Lefkoşa’da gerçekleştirilen toplantıda partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Seçim sonrasında düzenlenen bu anlamlı buluşmada Ataoğlu, halkın ve parti üyelerinin taleplerini dinledi. Seçim sürecinde gösterilen özverili çalışmalardan dolayı tüm Demokrat Parti teşkilatına teşekkür eden Ataoğlu, partilileri tebrik ederek birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

 

Toplantı, partililer ve vatandaşlar arasında samimi bir atmosferde gerçekleşti. Katılımcılar, geleceğe yönelik hedefler ve yerel sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunarak, dayanışma mesajları verdi.

 

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu