En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Dış HaberlerGenelManşetSon Dakika

Kolombiya alarma geçti: Julia Fırtınası ilerliyor

Karayip Denizi’nin güneyinde meydana gelen, Kolombiya’nın San Andres ve Providencia adalarının arasından geçmekte olan Julia Fırtınası’nın, 1. derece kasırgaya dönüştüğü açıklandı.

ABD merkezli Ulusal Kasırga Merkezi, pazar sabahı Nikaragua’nın batı kıyılarını vurması beklenen tropik Julia Fırtınası’nın, 1. derece kasırgaya dönüştüğünü duyurdu.

Yapılan açıklamada, “ABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi ve Hava Kuvvetleri Rezervi keşif uçaklarından elde edilen veriler, Julia’nın, San Andres ve Providencia adaları yakınından geçerken bir kasırgaya dönüştüğünü gösteriyor.” ifadesi kullanıldı.

Julia Kasırgası’nın, saatte 28 kilometre hızla ilerlediği ve saatte 120 kilometre hızında sürekli rüzgarlara ulaştığı belirtildi.

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu