En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerManşetSon Dakika

İŞAD heyeti Suat Günsel’i ziyaret etti

Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği’nden (İŞAD), başarılı iş insanlarına yönelik ziyaretler başlattığını ve ilk ziyaretin Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Suat Günsel’e gerçekleştirildiğini bildirdi.

Dernek’ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yönetim Kurulu Başkanı Enver Mamülcü öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette, Kıbrıs’taki iş olanakları, Kıbrıs Türk Toplumunun gelişmesi ve iş yapabilirlik sistemi konuları değerlendirildi.

Görüşmede İŞAD ile YDÜ arasında işbirliği yapılması ile ilgili bir taslak oluşturulması hususunda da görüş alış verişinde bulunuldu.

İş İnsanları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Mamülcü konuyla ilgili açıklamasında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin daha yaşanılır ve iş yapılır bir seviyede olmasının toplumsal seferberlikle olacağını kaydetti.

Görüşmenin sonunda Kıbrıs Türk İş İnsanları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Mamülcü, Suat Günsel’e Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği Fahri Üyelik Belgesi takdim etti.

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu