En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerManşetSon Dakika

CTP vekiller Aplıç geçit noktasında incelemelerde bulundu


Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Kıbrıs Çalışma Grubu milletvekilleri, bugün Aplıç geçit noktasında incelemelerde bulundu.

CTP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalışma Grubu üyeleri Asım Akansoy, Fikri Toros ve Sıla Usar İncirli’ye Lefke Milletvekili Salahi Şahiner’in de eşlik ettiği ziyarette, askeri yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Hafta başı Derinya geçit noktasını ziyaret eden CTP’li ekip, buradaki çalışmaların da hızlandırılması için çağrıda bulundu.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Asım Akansoy, Derinya ve Aplıç geçit noktalarının açılmasına yönelik çalışmaların devam edeceğini belirtti ve Aplıç’ta Kıbrıs Türk tarafının asfalt çalışmasının sınır noktasına kadar tamamlandığını, şu anda 270 metre olan ara bölgenin çalışmasının yapılmakta olduğu gözlemlediklerini belirtti.

Gerekli gözlem ve incelemelerin yapıldığını da ifade eden Akansoy, değerlendirmelerin Cumhurbaşkanı ve Başbakanla paylaşılacağını söyledi

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu