
BAŞKAN AMCAOĞLU’NDAN YENİ EĞİTİM YILI MESAJI: “ÇOCUKLARIMIZIN GÜLÜŞÜ EN BÜYÜK MOTİVASYONUMUZ”
Gönyeli–Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, yarıyıl tatilinin son günlerinde çocukların yoğun ilgi gösterdiği GABFEST KIDS – Mucize Tema Park etkinliğinin kapanışı ve yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Amcaoğlu, tatil süresince etkinlik alanını dolduran çocuklar ve ailelerin oluşturduğu coşkunun kentte unutulmaz anlara sahne olduğunu belirtti. Çocukların gözlerindeki ışıltının ve yüzlerindeki tebessümün yapılan çalışmaların ne kadar anlamlı olduğunu bir kez daha gösterdiğini ifade eden Amcaoğlu, “Çocuklarımızın gülüşü en büyük motivasyonumuzdur” dedi.
Yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması dolayısıyla öğrencilere, öğretmenlere ve velilere seslenen Amcaoğlu, tüm eğitim camiasına sağlıklı, başarılı ve verimli bir dönem temennisinde bulundu.
Etkinliğe katılarak alanı dolduran çocuklara ve ailelere teşekkür eden Amcaoğlu, organizasyonun kurulmasında ve güvenli şekilde sürdürülmesinde emeği geçen belediye ekiplerine, katkı koyan paydaşlara, organizatör Radyo Juke’a ve etkinlik boyunca destek veren Polis Teşkilatı’na yürekten teşekkür etti.
Gönyeli–Alayköy’de çocukların mutluluğu için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Amcaoğlu, onların yüzünü güldüren projeleri hayata geçirmeyi sürdüreceklerini kaydetti.













