En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerManşetSon Dakika

BKP’den imar planı emirnamelerine destek

 

Birleşik Kıbrıs Partisi Genel Sekreteri Salih Sonüstün, ülkede bölgesel imar planlarının eksikliği nedeniyle büyük vurgun ve talanın yaşandığını belirterek, Birleşik Kıbrıs Partisi’nin bu yönde atılan adımlara destek olduğunu vurguladı.

İmar planlarından önce önleyici ve geçici tedbir olarak emirname yayımlanmasının gayet normal bir davranış olduğunu belirten Salih Sonüstün, “Önemli olanın bu sürecin kısa olması ve imar planlarının süratle hayata geçirilmesidir” dedi.

 

Yaşanan tartışmaların temelinde rant kavgası vardır.

 

Ülkede yaşanan tartışmaların temelinde, birtakım çevrelerin rant kavgası olduğunu belirten BKP Genel Sekreteri Salih Sonüstün, “Halkı kışkırtarak, meseleyi toprakları Rumlara peşkeş çekme noktasına kadar vardırmaları kabul edilemez” dedi.

 

BKP, yaşanacak temiz, sağlıklı ve düzenli bir ülke mücadelesine destek olacaktır.

 

“Girne bölgesinde yaşanan tahribat ve Girne’nin beton mezarlığına dönüştürülmesi, emirname ve imar planlarına karşı çıkan kesimlere verilecek en güzel yanıttır” diyen Salih Sonüstün, “BKP, yaşanacak temiz, sağlıklı ve düzenli bir ülke yaratma yönünde atılacak adımlara destek olmaya devam edecektir” dedi.

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu