
Lefkoşa-Girne ana yolunda dün sabah bir aracın karşı şeride geçmesi yüzünden meydana gelen kazada ağır yaralanan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün yaşama gözlerini yumdu.
Çelebioğlu’nun dün ölüm haberini alan aile yakınları, sinir krizleri geçirdi. Haberin doğru olduğuna inanmak istemeyen gençlerin yakınları telefonlara sarılarak olayın detaylarını öğrenmeye çalıştı.
Dün olayın ardından sosyal medyada ve basında geniş yer bulan haber, ada genelinde büyük üzüntü yarattı. Özellikle aileleri için kara gün oldu. Öte yandan Hilmi Çelebioğlu’nun arkadaşları ve yakınları ise haberi aldıktan sonra sosyal paylaşım sitesi “Facebook”tan ve Hilmi Çelebioğlu’nun facebook duvarında veda yazıları yazdı.
















