Genelİç HaberlerKıbrısManşet
Eski uzman asker Erhan Alar, YDP’ye katıldı
YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, eski uzman askerlerden Erhan Alar’ın partiye katıldığını açıkladı. Alar, uzman askerlerin sorunlarının ancak bu alandan gelen kişiler tarafından çözülebileceğini belirterek YDP’ye katıldığını söyledi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı, Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Kıbrıs’ın tanınmış simalarından ve eski uzman askerlerden Erhan Alar’ın YDP’ye katıldığını duyurdu.
Arıklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, geçmişte uzman askerlerin ve sivil çalışanların haklarını savunmak için verdiği mücadeleyle tanınan Alar’ın partiye katıldığını belirtti.
Erhan Alar ise partiye katılma gerekçesini, “Uzman askerlerin sorunlarını ancak uzmanların içinden çıkan kişiler çözebilir. Bunun için YDP’ye geldim” sözleriyle açıkladı.
Arıklı, paylaşımında Alar’a “Aramıza hoş geldin kardeşim” ifadeleriyle seslendi.













