En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerManşetSon Dakika

166.925,45 TL katkı ödemesi yapıldı

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, 2017 yılında balıkçılık malzemesi alan 62 mesleki balıkçıya 166.925,45 TL tutarında katkı ödemesi yapıldığını bildirdi.

Açıklamada, sözkonusu katkının, Tarım ve Kırsal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında öngörülen hibelerden yararlanma imkânı olmayan balıkçıların girdi maliyetlerini desteklemek suretiyle, refah seviyelerini yükseltmek ve balıkçılığın mevcut koşullarını iyileştirmek amacıyla yapıldığı belirtildi.

2017 yılı içerisinde balık ağı ve baragadi malzemesi, ağ ve baragadi toplama vinci, motor şanzımanı ve aksamları, radar ve fiber kaplama ve/veya fiber yapımı gibi malzeme alıp ödemeleri 2018 yılına sarkan 62 mesleki balıkçıya, toplam 166.925,45 TL tutarında hibe desteği sağlandığı kaydedilen açıklamada, “Hibe destek ödemeleri, Kooperatif Merkez Bankası aracılığı ile adreslerine en yakın banka şubesine yatırılmıştır” denildi.

Kaynak:TAK

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu