En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerKıbrısManşet

Alayköy Spor Tesisi’nde tribün çalışmaları hızla ilerliyor

Gönyeli–Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, Alayköy Spor Tesisi’nde tribün çalışmalarının hızla ilerlediğini duyurdu.

Gönyeli–Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, Alayköy Spor Tesisi’nde devam eden tribün çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Amcaoğlu, Alayköy Spor Tesisimizde tribün yapımına yönelik karkas çalışmalarında son aşamaya gelmiş bulunulduğunu belirterek, aynı etap kapsamında tesis genelinde planlanan yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarının da tamamlandığını ifade etti.

Yapımı devam eden tribünlerin yalnızca seyir alanı olarak değil; alt bölümlerinin çok amaçlı kullanım anlayışıyla projelendirildiğini ve bu doğrultuda inşa edildiğini vurgulayan Amcaoğlu, bu aşamanın tamamlanmasının ardından tribünlerin uzay çatı sistemiyle kapatılmasına yönelik çalışmalara başlanacağını kaydetti.

Başkan Hüseyin Amcaoğlu açıklamasında, kentimizin spor altyapısını güçlendiren, gençlerimize, sporcularımıza ve halkımıza yakışan tesisleri adım adım hayata geçirmeye kararlılıkla devam ettiklerini ifade etti.

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu