Genelİç HaberlerKıbrısManşet
Metehan geçiş kapısında ilave şerit ve yaya yolu eklenmesi için yol çalışmaları başlıyor
Cumhurbaşkanlığı, Metehan Geçiş Kapısı’na ilave şerit ve yaya yolu eklenmesi için yol çalışmalarının 4 Aralık’ta başlayacağını duyurdu. Çalışmalar 30 Ocak 2026’ya kadar 07.00-17.00 saatlerinde yapılacak, 23 Aralık-3 Ocak arasında ise ara verilecek.

Metehan geçiş kapısında ilave şerit ve yaya yolu eklenmesi için yol çalışmaları başlıyor
Cumhurbaşkanlığı, Metehan Geçiş Kapısı’nda ilave şerit ve yaya yolu eklemek amacıyla yol çalışmaları yapılacağını duyurdu.
Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, çalışmalar 4 Aralık 2025 tarihinde başlayacak ve 30 Ocak 2026 tarihinde tamamlanması hedefleniyor. Çalışmalar her gün 07.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Açıklamada, 23 Aralık 2025-3 Ocak 2026 tarihleri arasında yol çalışmalarına ara verileceği de kaydedildi. Cumhurbaşkanlığı, sürücü ve vatandaşların planlamalarını buna göre yapmaları gerektiğini bildirdi.













