En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerManşetSon Dakika

UBP basın toplantısını değerlendirdi

Ana muhalefet Ulusal Birlik Partisi hükümetin basın toplantısını yazılı açıklamayla değerlendirdi.

Açıklamada hükümetin göreve geldiği günden beridir yapacağız edeceğiz söylemleri ile halkı oyaladığına dikkat çekildi.

Parti Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada hükümetten halkın değil,Tufan Erhürman Başbakanlığındaki kabinenin memnun olduğunu belirtildi.

Açıklamada Halkın ne yaşadığını bildiği için ve en kısa zamanda mevcut hükümetten hesap soracağına inanıldığına da vurgu yapıldı.

Hükümetin yüzde 12,11’lik maaş artışını, maaşlara yansıtmadan,elektriğe %30’luk zam yapılması “aymazlık” olarak nitelendirilen açıklamada ayrıca Reel Sektör Danışma Kurulu’nun zamlar yapılmadan toplanması gerekirken Perşembe günü toplanacak olmasına da tepki gösterildi.

Koalisyon hükümetinin göreve geldiği günden beridir, yapacağız, edeceğiz, çalışıyoruz söylemleri ile halkı oyaladığına vurgu yapılan açıklamada, Hükümetin et fiyatlarının ucuzlaması veya kaçak eti önlemenin nasıl olacağı ile ilgili herhangi bir formülününolmadığının dikkatlerden kaçmadığıda belirtildi.

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu