En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerManşetSon Dakika

Talat: Yenilir yutulur bir şey değil

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Ongun Talat, Özgür gazetenin  manşetten verdiği, “Polis Genel Müdürü‘nün (PGM) oğlunun da Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu‘na (Kıb-tek‘e) münhalsiz-sınavsız yapılan istihdamlardan biri olduğu” haberimize atıfta bulunarak, herkese eşit mesafede durması gereken bir makamda bulunan kişinin böyle anılmasının yenilir yutulur olmadığını söyledi

Talat: Yenilir yutulur bir şey değil

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Talat, “Kıb-tek Yönetim Kurulu üyelerinin yakınlarının kuruma münhalsiz olarak işe alımlarından daha fena ne olabilirdi?” diye sorarak, cevabı da yine kendisi verdi; “Polis Genel Müdürü’nün oğlunun münhalsiz işe alımı elbete”

Talat, “Yani bu memleket yarısında istisnasız tüm kurum, kuruluş ve bireylere eşit mesafede olması gereken en hayati makamlardan bir tanesinin adının böyle bir adaletsizlikle birlikte anılması yenilir yutulur şey değil” dedi.

“Yozlaşmışlığın ve çürümüşlüğün resmi…”

Üstelik PGM Müdürü’nün oğlunun hangi siyasi parti ya da makamın kontenjanından yararlanmış olduğunun tam olarak bilinmediğine de vurgu yapan Talat, hangi ilişki ağları sonucunda bu ayrıcalığın elde edildiğini, kendisinin kime yakın olduğunu öngöremediklerini kaydetti.

Talat, “Yozlaşmışlık ve çürümüşlüğün resmini çiz deseler, ben bunu çizerdim…” ded

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu