CTP Gençlik Örgütü Güzelyurt İlçesi 18’inci Olağan Kongresi yapıldı

CTP Gençlik Örgütü Güzelyurt İlçesi 18’inci Olağan Kongresi yapıldı
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gençlik Örgütü Güzelyurt İlçesi 18’inci Olağan İlçe Kongresi yapıldı, başkanlığa Mustafa Özgören seçildi.
CTP Basın Bürosu’nun açıklamasına göre, kongreye CTP Genel Sekreteri Asım Akansoy, Güzelyurt İlçe Başkanı Çağlar Gulamkadir, CTP’nin ara seçimde milletvekili adayı olarak açıkladığı Sami Özuslu, Gençlik Örgütü Başkanı Çise Mevlit, bazı milletvekilleri ve MYK üyeleri de katıldı.
Divan Başkanlığını Suzan Kısaoğlu’nun yaptığı kongrede, Divan Sekreterliğini ise Dünay Laçin Soyal ve Sedef Altunbilek yaptı. Mustafa Özgören başkanlığındaki CTP Gençlik Örgütü Güzelyurt İlçesi Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:
Irmak Beydilli, Saner Ergiden, Arda Kadir Top, Görkem Mercan, Gülcan Güneysu, Açelya Özarabacı, Burcu Kurtcebe, Yılmaz Siham Taşdemir, Ecem İlke Mercan.
Kongrede Genel Sekreter Asım Akansoy, Güzelyurt İlçe Başkanı Çağlar Gulamkadir, CTP Milletvekili adayı Sami Özuslu, CTP Gençlik Örgütü Başkanı Çise Mevlit ve CTP Gençlik Örgütü Güzelyurt İlçesi Başkanı seçilen Mustafa Özgören konuşma yaptı.













