En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerManşetSon Dakika

Seçime doğru.. Listeler askıda..

Yüksek Seçim Kurulu, 23 Ocak 2022’0de yapılacak Milletvekilliği Erken Genel Seçimi ile ilgili Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt, İskele ve Lefke İlçelerine ait Sandık Seçmen Listeleri’ni bugün askıya aldı.

25 Aralık’a kadar, 7 gün askıda kalacak listelere hafta içi 17.30-18.30; hafta sonu ise 09.00-10.00 saatleri arasında listelerin askıda bulunduğu yerde ilçe seçim kurullarınca görevlendirilecek kişiler aracılığıyla veya doğrudan ilçe seçim kuruluna itirazda bulunulabilecek.

Yüksek Seçim Kurulu’nun ( YSK) dün geçici olarak ilan ettiği milletvekili adaylarına da itirazlar bugün ve yarın yapılabilecek.

Sandık seçmen listeleriyle ilgili duyuru
YSK’nın 9 numaralı duyurusunda, listelerin askıya alınacağı yerler ve seçim çevrelerinin ayrıldığı sandık bölgelerini gösteren cetvellerin bugün Bayrak Radyosu’nda okunacağı ve Diyalog Gazetesi’nde yayımlanacağı belirtildi.

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu