En Ust
Menü Altı
Menü Altı
Genelİç HaberlerManşetSon DakikaSpor

2. Plaj Hentbol Turnuvası gerçekleşiyor

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu-Yükseliş Hentbol Kulübü 2. Plaj Hentbol Turnuvası 31 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde gerçekleşiyor.

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun “Yaşama Sporlar Bağlan” sloganı ile ana sponsoru olduğu “2019 Hentbol Ligi” çerçevesinde, Hentbol Federasyonu ve Yükseliş Hentbol İhtisas Kulübü ile işbirliğinde düzenlenecek olan Sezonun ikinci Plaj Hentbol Turnuvası’na, 31 Ağustos – 1 Eylül tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

Gönyeli’de bulunan Yükseliş Tesislerinde Yükseliş Hentbol İhtisas Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirilecek “2. Kezban BürüncükKolozali Plaj Hentbol Anı Turnuvası” ile ilgili basın toplantısı yarın saat 11.00’de Kıbrıs Türk Spor Yazarları toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Diğer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Başa dön tuşu